Saltar a la zona de continguts
Operativa a distància

Com puc recuperar el PIN, activar, desactivar o duplicar la meva targeta de crèdit?

Com recuperar el PIN de la targeta de dèbit o crèdit?

Tant a la banca mòbil com al web: des de la pantalla “Posició global”, selecciona la targeta el PIN de la qual has oblidat. Prem sobre el menú Opcions / Consultar / Recordar PIN.

Com puc activar la targeta?

Tant a la banca mòbil com al web: des de la pantalla “Posició global”, selecciona la targeta que vols activar. Prem sobre el menú “Opcions / Configuració / Activar targeta”.

Com puc desactivar temporalment o bloquejar una targeta?

Tant a la banca mòbil com al web: des de la pantalla “Posició global”, selecciona la targeta que vols desactivar/bloquejar. Prem sobre el menú Opcions / Configuració / Apagar targeta o Bloqueig permanent.

Com puc demanar un duplicat de targeta?

A partir de la realització d'aquesta operació la targeta quedarà bloquejada i procedirem a enviar-te una targeta nova desactivada per correu ordinari al teu domicili. Tant a la banca mòbil com al web: des de la pantalla “Posició global” selecciona la targeta de la qual vols demanar un duplicat. Prem sobre el menú Opcions / Operar / Demanar duplicat.

A més

Targeta Combo

Utilitza la cara Combo 1 quan vulguis pagar a final de mes. Utilitza la cara Combo 2 quan prefereixis pagar a poc a poc.
Més detalls sobre targeta combo

Gestiona les teves targetes

Fracciona de manera puntual una o diverses compres, o traspassa diners des de la targeta de crèdit al teu compte corrent.
més detalls sobre serveis smart