Saltar a la zona de continguts

PLAZOX

Paga amb la targeta i, en el mateix moment, decideix si vols fer-ho a terminis amb plazox.

Pagar a terminis amb plazox1, el nou servei amb el qual podràs fraccionar el pagament de les compres amb targeta, en el mateix instant en què fas la compra.

  • Un servei que podràs utilitzar si la targeta té la modalitat de pagament a final de mes.
cuenta bancarias bankinter

Sense necessitat de donar-t'hi d'alta: ho vols, ho utilitzes

Sense tràmits i en el mateix moment en què pagues la compra

Un cop teclegis el teu PIN, la pantalla de l'ordinador o el TPV de la botiga t'oferirà la possibilitat de fraccionar la compra amb plazox.

Al teu ritme, en funció del que necessitis

En el moment en què decideixis fraccionar la teva compra amb plazox, podràs triar com vols pagar-la: en 3, 6, 9 o 12 mesos.

Pots fer-lo servir en botigues físiques i en línia

Plazox està disponible en multitud de comerços: alimentació, gasolineres, farmàcies, restaurants, hotels, agències de viatges, lloguer de vehicles, telefonia, espectacles, etc.
En prémer l'enllaç següent abandonaràs el domini bankinter.com.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

On puc veure les meves operacions de plazox?

Pots veure-les al web privat o a la nostra aplicació, a la consulta de Compra Smart de l'extracte de la targeta. Quan accedeixis a l'extracte de qualsevol de les teves targetes, fes clic al botó de Compra Smart i podràs veure les compres que has fraccionat en comerços a través del servei plazox i tots els detalls de l'operació.

Què has de fer per habilitar el servei?

No has de fer res. Per a la teva comoditat, ja hem habilitat la targeta perquè puguis fer servir aquest servei sense que hagis de canviar-la ni fer cap gestió.

On pots fraccionar les compres?

A qualsevol comerç que tingui habilitat el servei plazox. En pagar amb la teva targeta de crèdit, a la pantalla del terminal de punt de venda (comerç físic) o a la pantalla de pagament de l'ordinador (comerç electrònic) es mostraran les diferents opcions de fraccionament amb les seves quotes corresponents.

Què has de fer per fraccionar les compres?

Si estàs comprant en un comerç físic només hauràs d'iniciar el pagament amb la targeta de crèdit, introduir el PIN com en qualsevol compra habitual i seguir les instruccions. Per a això, el comerç et cedirà el TPV. Tria el termini de fraccionament que més t'interessi i completa el procés seguint les instruccions del terminal.

Si estàs comprant en un comerç electrònic, en el procés de compra s'obrirà una pantalla amb les opcions de fraccionament. Podràs fraccionar la compra en un sol clic triant l'opció què més t'interessi, i donar el teu consentiment marcant la casella d'acceptació de condicions (“Vol ajornar?”) que apareixerà a sota de les opcions d'ajornament.

En tots dos casos tens l'opció de no fraccionar i l'operació es realitzarà de la mateixa manera que en qualsevol compra no ajornada.

Quin tipus de compres es poden fraccionar amb el servei plazox?

Cada comerç podrà establir un import mínim de compra, que mai no podrà ser inferior a 60 €. Per tant, la possibilitat de fraccionar el pagament a través de plazox només apareixerà en el moment en què l'import de la compra que estiguis fent sigui superior al mínim.

En quants terminis pots fraccionar les compres?

Les compres es poden fraccionar en 3, 6, 9 o 12 mesos.

Has de fer algun tràmit o esperar alguna aprovació en el moment de la compra?

No has de fer paperam ni emplenar qüestionaris ni esperar cap aprovació addicional. Només hauràs de donar el teu consentiment seguint les indicacions que rebràs durant el procés de compra, ja sigui en comerç físic o electrònic.

Puc retornar la compra que he realitzat si he utilitzat el servei plazox?

Naturalment, la devolució d'una compra és independent del fraccionament mitjançant el servei plazox. Si també vols cancel·lar el finançament, hauràs d'entrar a l'extracte de la targeta a través del nostre web privat o l'aplicació, i modificar les condicions clicant al botó de Compra Smart.