Saltar a la zona de continguts

GOOGLE PAYTM

Adéu moneder! Bye bye cartera! Hola Google Pay!

Des d'ara, totes les targetes Bankinter de dèbit o crèdit també als teus dispositius Android. Una manera còmoda de pagar amb elles, siguis on siguis.

pagar con el móvil
pagar con el móvil

Ràpid, còmode, senzill i, per descomptat, segur.

Per pagar a botigues

Només necessites activar el teu mòbil i apropar-lo al terminal de pagament sense contacte. Sense obrir l'aplicació i en només uns quants segons hauràs fet la compra.

Per pagar a webs o aplicacions

Oblida't d'iniciar sessions, crear comptes o emplenar formularis. Quan vegis el distintiu Google Pay, només hauràs de seleccionar la targeta amb la qual vols pagar.

Per pagar amb seguretat

Perquè Google Pay no comparteix la informació de la targeta. Cada vegada que compres, envia un nou número xifrat al comerç.

Google Pay? Dona-li al Play!

Totes les teves preguntes resoltes en aquests vídeos tan senzills.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Amb quins dispositius puc utilitzar Google Pay?

Amb qualsevol telèfon que utilitzi Android o amb tauletes que executin Android Lollipop 5.0 o superior. Per fer pagaments a botigues físiques, el telèfon ha de ser compatible amb NFC (Near Field Communication). Si necessites activar NFC, pots fer-ho des de la configuració del telèfon.

On puc utilitzar Google Pay?

Pots pagar amb el telèfon a centenars de milers de comerços: a tots els que acceptin pagaments amb targetes sense contacte i en aquells que tinguin el distintiu de Google Pay. També podràs utilitzar-lo a totes les aplicacions i botigues en línia on vegis el botó "comprar amb Google Pay".

Com es configura?

El primer que has de fer és descarregar l'aplicació a Google Play Store. Després, només has d'afegir les targetes que vulguis. Pots fer-ho capturant una foto de la targeta o introduint-ne manualment els números. Les targetes Bankinter són compatibles i ja estan configurades per a Google Play, de manera que només hauràs d'anar confirmant alguns detalls que et demanarà l'aplicació.

Què passa si perdo o em roben el telèfon?

Google compta amb Android Device Manager (www.google.com/android/devicemanager), que t'ajudarà a trobar, bloquejar o esborrar el teu telèfon sense necessitat de bloquejar les targetes. Per localitzar el telèfon, pots escriure a Google "buscar el meu telèfon" i Google et mostrarà en un mapa el lloc on es troba el terminal i t'oferirà la possibilitat de bloquejar o esborrar les dades del dispositiu.

En afegir les meves targetes Bankinter a Google Pay, canvien en alguna cosa els serveis i les condicions?

No, de cap manera. Tots els serveis i les condicions són exactament iguals que els de les targetes físiques. No obstant això, per a poder utilitzar la targeta a Google Pay hauràs d'acceptar els "Termes i Condicions de Targeta Virtual Mòbil" de Bankinter per a Google Pay.

Puc continuar utilitzant les targetes físiques que he incorporat a Google Pay?

Sí, naturalment. Les targetes seguiran sent igual d'operatives.

Quin grau de seguretat ofereix Google Pay?

Google Pay protegeix la informació de pagament amb diverses capes de seguretat, utilitzant una de les infraestructures de seguretat més avançades del món.

Com es torna un article comprat amb Google Pay?

Tan senzill com si haguessis pagat amb la targeta física. La diferència és que, en lloc de tornar a passar la targeta per fer l'abonament, hauràs d'apropar novament el telèfon al terminal per verificar la devolució. Recorda que has de seleccionar la targeta que vas utilitzar per realitzar la compra. En alguns casos també és possible que et demanin el número de compte virtual o la targeta física.

Què és el número de compte virtual i com el trobo?

A la informació de la targeta se li assigna un número virtual únic per a cada operació de pagament; d'aquesta manera les dades completes de la targeta mai no es comparteixen amb la botiga. Trobaràs els últims quatre o cinc dígits del teu compte virtual a "Detalls de la targeta" o "Detalls de la transacció".

Per a què puc necessitar el número de compte virtual?

És possible que alguns comerços et demanin el número del compte virtual quan vulguis fer la devolució d'un article adquirit amb Google Pay.