Saltar a la zona de continguts

Targeta Combo Dèbit+

2x1 sempre és millor!

 • Una sola targeta, dues cares, dues maneres de pagar. .
 • Per una cara, la Combo Ara per pagar les compres al moment i, per l'altra, la Combo Després per pagar-les al teu ritme.
Contractar Dèbit+
tarjeta combo bankinter

Dues cares, dues formes de pagament

Cara Ahora de la Tarjeta Combo Débito+ de Bankinter

Una cara: targeta Ara

 • Utilitza la cara Ara quan vulguis que les compres es carreguin al teu compte en el moment, com amb qualsevol targeta de dèbit
Cara Luego de la Tarjeta Combo Débito+ de Bankinter

Una altra cara: targeta Després

 • Utilitza la cara Després quan vulguis fraccionar les compres, automàticament, en quatre parts, i... llestos! Amb una comissió fixa mensual, sense percentatges i sense càlculs complicats.

T'ho expliquem de la manera més fàcil: "play”.

Oblida't del mai

Utilitza la cara Després i paga còmodament les compres. Perquè per molt poc podràs dividir les compres que decideixis i pagar-les en quatre quotes més una inicial en la qual pagaràs exclusivament la primera comissió.

Perquè sempre sàpigues quant pagues i quan acabaràs de pagar-ho.

 • En compres de 120 € a 349,99 € pagues una comissió de només 1,5 €/mes addicionals (T.A.E. mín. 6,18%; màx. 19,02%)1.
 • En compres de 350 € a 599,99 € pagues una comissió de només 4 €/mes addicionals (T.AE. mín. 9,77%; màx. 17,27%)1.
 • En compres de 600 € a 999,99 € pagues una comissió de només 7 €/mes addicionals (T.A.E. mín. 10,28%; màx. 17,66%)1.
 • En compres des de 1.000 € pagues una comissió de només 12 €/mes addicionals (T.A.E. mín. 5,76%; màx. 18,20%)1.
tarjeta combo bankinter

Tan fàcil d'utilitzar com qualsevol targeta.

En el moment de pagar, només has de decidir com vols fer-ho: a dèbit o fraccionat en quatre mesos

Al TPV

Si vols pagar amb la targeta Ara a dèbit, apropa la targeta al TPV per activar el Contactless. I si vols pagar amb la targeta Després fraccionant el pagament en quatre mesos, introdueix la targeta al terminal

Pagaments mòbils

Podràs utilitzar les dues targetes a Apple Pay, Samsung Pay i Google Pay. Tindràs una imatge de cadascuna de les targetes i només hauràs de seleccionar amb quina vols pagar: targeta Ara o targeta Després.

A caixers1

Als caixers també podràs triar amb quina targeta vols retirar diners. Amb la targeta Ara retires a dèbit i amb la targeta Després el càrrec es realitzarà al teu compte a final de mes, com amb qualsevol targeta de crèdit

Tan completa com qualsevol targeta Bankinter.

Dos extractes

Perquè t'organitzis millor i sempre tinguis els comptes clars, tindràs dos extractes: un per a la targeta Ara i un altre extracte per a la targeta Després.

Més de 17.000 caixers

Perquè puguis retirar efectiu a dèbit, de manera gratuïta, comptes amb més de 17.000 caixers: tots els caixers Bankinter més tots els de les entitats associades
CERCA OFICINES I CAIXERS

Programa EURO 6000 Plus

Un programa amb el qual obtindràs descomptes a centenars de comerços de moda, llar, tecnologia, esport, menjar a domicili...
Més detalls sobre programa privilegis

I amb tots els serveis Smart

Els serveis amb els quals podràs fer de les teves targetes molt més que un mitjà de pagament.
Servicio Smart Cash

Smart Cash

Necessites liquiditat al teu compte? Smart Cash et permet traspassar diners des de la targeta Combo al teu compte corrent.

Més detalls sobre smart cash
tarjeta combo bankinter

Gestió de límits

Adapta les targetes a les teves necessitats, quan vulguis i com vulguis. Augmenta, disminueix o torna a recarregar els límits, traspassa diners del teu compte a la targeta...
Més detalls sobre serveis smart

Tens més de 17.000 caixers per retirar efectiu, a dèbit, sense comissió.

 • Bankinter
 • Deutsche Bank
 • Euro Automatic Cash
 • Grup Cajamar
 • Banca March
 • Grupo Cajas Rurales
 • Laboral Kutxa Bank
 • Targo Bank
 • Euronet

Consulta Condicions de la targeta Combo Dèbit+ Condicions de la targeta Combo Dèbit+

Modalitat de pagament

La targeta Combo Ara Dèbit s'emet amb la modalitat de pagament a dèbit i la targeta Combo Després Crèdit s'emet amb dues modalitats de pagament que expliquem a continuació. No hi ha la possibilitat de modificar les modalitats de pagament en cap de les targetes.

Combo Ara Dèbit

És una targeta de dèbit associada al compte corrent del titular i els pagaments de la qual es carreguen directament sobre el compte de manera immediata. Per aquesta raó, amb la targeta de dèbit només pots disposar dels diners que estan dipositats al compte corrent.

Combo Després Crèdit té dues modalitats de pagament diferents:

 • Pagament Final de Mes

  Amb aquesta modalitat de pagament pots fer pagaments o retirades d'efectiu a caixers fins al límit de crèdit assignat a la targeta. Un cop tancat el període mensual de liquidació es carrega al compte corrent l'import total del qual hagis disposat amb la targeta en aquell mes i sense interessos (0,00% TAE). Aquesta modalitat de pagament s'aplica a les compres, retirades d'efectiu i Smart Cash (traspàs d'efectiu des de la targeta al compte corrent) inferiors a 120 €.

 • Modalitat especial a terminis (“Compra Smart”)1

  Aquesta modalitat permet el pagament en cinc (5) mensualitats de les compres realitzades per import igual o superior a 120,00 €. En aquesta modalitat de pagament, la primera quota comprendrà només l'import corresponent a la comissió.

Comissió d'emissió i manteniment

La comissió serà de 30 € per a titular.

Límit de disposicions

Combo Ara Dèbit: el límit mensual està condicionat al saldo disponible al compte corrent associat a la targeta.

 • Per a compres: el límit diari és de 5.000 € i el mensual de 10.000 €.
 • Per a caixers: el límit diari és de 1.000 € i el mensual de 3.000 €.

Combo Després Crèdit:

 • Per a compres: el límit és d'un màxim de 3.000 € tant diaris com mensuals segons el límit disponible de la targeta.
 • Per a retirades en caixers a crèdit: el límit és de 1.000 € diaris i fins a un màxim de 3.000 € mensuals, segons el límit disponible de la targeta.
 • Per a retirades en caixers a dèbit: el límit és de 1.000 € diaris i fins a un màxim de 18.000 € mensuals, si disposes de saldo suficient al compte corrent associat.

Tipus d'interès nominal anual de la targeta Dèbit+

el titular haurà de reemborsar a Bankinter Consumer Finance les quantitats disposades mitjançant l'ús de la targeta de crèdit segons la forma de pagament que sigui aplicable en cada supòsit, d'acord amb l'establert a continuació:

1Compra Smart: 0,00% TIN. Sense interessos. TAE mínima 5,76% i TAE màxima 19,02%. Per a compres des de 120 € a 3.000 €. La TAE pot variar en funció de l'import i del dia en què es realitzi l'operació.

Exemples representatius sota la hipòtesi que el contracte es mantindrà en vigor al llarg de tota la seva durada i que les parts compliran les seves obligacions en les condicions i els terminis acordats.

Per a una compra ajornada sota la modalitat Compra Smart, realitzada el dia 1 de gener del 2021, amb un termini d'amortització de cinc mesos, s'abonarà:

 • Si l'import de la compra és de 120 €, s'abonarà: una comissió d'1,50 € al mes (19,02% TAE); el primer pagament serà el dia 31 de gener del 2021, d'1,50 €, i inclourà exclusivament l'import de la comissió del primer mes, tres quotes de 31,50 € i una última quota de 30 €. Import total degut: 126 euros. Cost total: 6 €. Sistema d'amortització francès.
 • Si l'import de la compra és de 349,99 €, s'abonarà: una comissió d'1,50 € al mes (6,18% TAE); el primer pagament serà el dia 31 de gener del 2021, d'1,50 €, i inclourà exclusivament l'import de la comissió del primer mes, tres quotes de 89 € i una última quota de 87,50 €. Import total degut: 356 euros. Cost total: 6 €. Sistema d'amortització francès.
 • Si l'import de la compra és de 350 €, s'abonarà: una comissió de 4 € al mes (17,27% TAE); el primer pagament serà el dia 31 de gener del 2021, de 4 €, i inclourà exclusivament l'import de la comissió del primer mes, tres quotes de 91,50 € i una última quota de 87,50 €. Import total degut: 366 euros. Cost total: 16 €. Sistema d'amortització francès.
 • Si l'import de la compra és de 599,99 €, s'abonarà: una comissió de 4 € al mes (9,77% TAE); el primer pagament serà el dia 31 de gener del 2021, de 4 €, i inclourà exclusivament l'import de la comissió del primer mes, tres quotes de 154 € i una última quota de 150,00 €. Import total degut: 616 euros. Cost total: 16 €. Sistema d'amortització francès.
 • Si l'import de la compra és de 600 €, s'abonarà: una comissió de 7 € al mes (17,66% TAE); el primer pagament serà el dia 31 de gener del 2021, de 7 €, i inclourà exclusivament l'import de la comissió del primer mes, tres quotes de 157 € i una última quota de 150 €. Import total degut: 628 euros. Cost total: 28 €. Sistema d'amortització francès.
 • Si l'import de la compra és de 999,99 €, s'abonarà: una comissió de 7 € al mes (10,28% TAE); el primer pagament serà el dia 31 de gener del 2021, de 7 €, i inclourà exclusivament l'import de la comissió del primer mes, tres quotes de 257 € i una última quota de 250 €. Import total degut: 1.028 euros. Cost total: 28 €. Sistema d'amortització francès.
 • Si l'import de la compra és de 1.000 €, s'abonarà: una comissió de 12 € al mes (18,20% TAE); el primer pagament serà el dia 31 de gener del 2021, de 12 €, i inclourà exclusivament l'import de la comissió del primer mes, tres quotes de 262 € i una última quota de 250 €. Import total degut: 1.048 euros. Cost total: 48 €. Sistema d'amortització francès.
 • Si l'import de la compra és de 3.000 €, s'abonarà: una comissió de 12 € al mes (5,76% TAE); el primer pagament serà el dia 31 de gener del 2021, de 12 €, i inclourà exclusivament l'import de la comissió del primer mes, tres quotes de 762 € i una última quota de 750 €. Import total degut: 3.048 euros. Cost total: 48 €. Sistema d'amortització francès.

Informació d'interès

En compliment de la legislació europea vigent, posem a la teva disposició la informació precontractual associada a la targeta Dèbit+ (versió disponible en castellà, català, basc, gallec i valencià) i informació trimestral sobre comissions i tipus aplicats.

targeta emesa i finançament ofert per Bankinter Consumer Finance, EFC, SA, entitat de pagament híbrida amb sistema de salvaguarda consistent en el dipòsit dels fons en un compte a la vista i separat obert a Bankinter, SA, registrada al Banc d'Espanya amb el núm. 8832, amb domicili social en Avda. de Bruselas 12, 28108 Alcobendas (Madrid) i inscrita en el Registre Mercantil de Madrid al tom 22.729, foli 181, full núm. M-259543 i amb CIF núm. A82650672.

Consulta Preguntes freqüents sobre la targeta Combo Dèbit+ Preguntes freqüents sobre la targeta Combo Dèbit+

Quina és la data de caducitat de la targeta Combo Dèbit+?

Les dues targetes comparteixen una única data de caducitat que trobaràs a cadascuna de les targetes.

Com es paga amb la targeta Combo Dèbit+ als comerços?

 • Quan acostis la targeta a un terminal punt de venda (TPV) pagaràs amb la targeta Ara, és a dir, a dèbit. Recorda que ara, per a compres superiors a 50 euros, sempre cal introduir el PIN. A més, i per la teva seguretat, si arribes a un import de 150 euros sense haver introduït el PIN, el sistema també te'l demanarà.
 • Quan vulguis pagar amb la targeta Després, sempre hauràs d'introduir la targeta al terminal i seleccionar-la a la pantalla.

Consulta Preguntes freqüents sobre les nostres targetes Preguntes freqüents sobre les nostres targetes

En què ens hem de fixar quan sol·licitem una targeta de Pagament Ajornat ("Revolving")?

Freqüentment, les entitats ofereixen al client la possibilitat que la targeta de crèdit tingui la modalitat de Pagament a Final de Mes i la modalitat de Pagament Ajornat (“Revolving”), de manera que el client pot triar la forma d'abonar les disposicions que faci amb la targeta.

A l'hora de contractar una d'aquestes targetes o seleccionar la modalitat de pagament, és rellevant parar atenció a les explicacions i advertències sobre el producte, al tipus d'interès nominal (TIN), a la taxa anual equivalent (TAE), a la quota de pagament triada i a les comissions i despeses aplicables, si escau, per la qual cosa és aconsellable comparar ofertes i llegir detingudament la informació precontractual abans d'assumir qualsevol tipus d'obligació, incloses les conseqüències en cas d'incompliment de pagament, per prendre una decisió racional i prudent.

Aquestes targetes s'adapten a les necessitats de cada client, però aquesta flexibilitat implica un ús responsable, i és la nostra obligació advertir que la modalitat de Pagament Ajornat (“Revolving”) i les condicions de pagament mínim estan destinades principalment a resoldre situacions transitòries de manca de liquiditat, ja que permeten abonar quotes mensuals reduïdes. Això fa que es pagui l'import disposat en un temps molt prolongat, a causa de la petita proporció de la quota que es destinaria a aquest abonament i, per tant, que es paguin més interessos.

Què és el CVV?

Amb l'objectiu de proporcionar la màxima seguretat en els pagaments en línia i evitar així taxes de frau elevades per mitjà de la targeta de crèdit o dèbit, s'ha implementat una configuració criptogràfica habitualment coneguda com CSC (Codi de Seguretat de la Targeta), CVV (Valor de Verificació de Targeta), CW2, CVC2 o número CID. Serveix per confirmar que qui utilitza la targeta la té al seu poder.

Aquest codi de seguretat consta de 3 o 4 números i podràs localitzar-lo a la part del darrere de les targetes VISA o MasterCard o a la cara principal a les targetes American Express.

El codi de seguretat de la targeta és un valor afegit a aquest mètode de pagament i sol ser necessari quan fas compres a comerços en línia.

Aquest codi és segur ja que, en estar imprès a la targeta i no estar encriptat a la banda o el xip NFC (Contactless), cap dispositiu podrà llegir-lo o escanejar-lo per replicar la dada.

Què és el PIN?

PIN és l'acrònim en anglès de “Personal Identification Number” i en català es tradueix com “número d'identificació personal”.

Quan reps la targeta per primera vegada, l'entitat bancària o financera t'assigna un PIN, que sol ser de 4 dígits i que pots canviar en qualsevol moment pel número que prefereixis i que et resulti fàcil de recordar. Si en algun moment oblides el teu número PIN pots consultar-lo al nostre web o aplicació, al menú de la targeta, dins de l'apartat de "Consultar/Recordar PIN". I, si vols canviar-lo, pots fer-ho en un caixer que admeti aquesta opció o a la teva oficina.

 En el cas de les Combo, el PIN és el mateix per a les dues targetes.

Què és el contactless?

És un sistema que et permet pagar simplement acostant la targeta o el mòbil al terminal de venda, sense necessitat d'haver d'introduir-la en aquest terminal. A més, per a compres superiors a 50 euros sempre cal introduir el PIN. Per la teva seguretat, si arribes a un import de 150 euros sense haver introduït el PIN, el sistema també te'l demanarà. El PIN també és necessari per retirar diners del caixer.

D'aquí a quant de temps rebré la targeta al meu domicili?

Com a molt tard rebràs les targetes en els quinze dies posteriors a sol·licitar-les per qualsevol dels nostres canals (web, aplicació, Banca Telefònica o oficina), si bé pots fer servir el nostre servei de Targeta Immediata per activar des del nostre web o aplicació la targeta sol·licitada i afegir-la a qualsevol X-Pay (Apple Pay, Google Pay i Samsung Pay) per poder utilitzar-la des d'aquest mateix moment.

Puc registrar la meva targeta en alguna plataforma de pagament mòbil?

Sí, totes les nostres targetes es poden afegir a tots els X-Pay, Apple Pay, Google Pay i Samsung Pay. Tens tota la informació a https://www.bankinter.com/banca/cuentas-tarjetas/tarjetas/pagar-con-el-movil.

La meva targeta caduca, com puc obtenir-ne una de nova?

Totes les targetes s'emeten amb una data de caducitat. Almenys 30 dies abans d'aquesta data te n'enviarem una de nova al teu domicili perquè mai no et quedis sense aquest mitjà de pagament.

Com activo la meva targeta?

L'operació és molt senzilla: pots activar la targeta a través de l'aplicació des del teu mòbil o tauleta, des del teu ordinador a Bankinter.com, trucant a la Banca Telefònica al 91 657 88 00, a qualsevol oficina Bankinter o bé a través dels nostres caixers.

Quan es carregarà el rebut al meu compte bancari?

El cobrament cadascun dels mesos tindrà lloc entre el dia 1 i 5 de cada mes.

Puc sobrepassar el límit de crèdit associat a la targeta?

Sí, en cas que sobrepassis el límit assignat a la targeta, es cobrarà una comissió per límit excedit de 20 €.

Quines modalitats de pagament tenen les nostres targetes?

Les targetes de crèdit tenen les modalitats de pagament següents:

Pagament total sense interessos (0,00% TAE)

Amb aquest model de pagament totes les compres que hagis fet durant el mes es carregaran al teu compte, en un únic pagament, a l'inici del mes següent o en el període de tall estipulat per l'entitat financera.

Aquesta modalitat de pagament té un gran avantatge: tot el que consumeixes, ho pagues al mes següent i sense interessos ni comissions. 0,00% TAE. A més, un cop carregats a compte els pagaments realitzats, el límit de crèdit que tinguis establert es recarregarà automàticament i en podràs disposar per realitzar nous pagaments o compres.

Pagament fraccionat mitjançant una quota fixa mensual

Aquesta modalitat de pagament et permet triar l'import que vols pagar en quotes constants i mensuals, per exemple de 30 €, 50 €, etc. Les quotes es carregaran mensualment al compte corrent que triïs fins que acabis de pagar el saldo que hagis disposat, que inclourà tant l'amortització de capital com els interessos generats. La gran diferència amb altres modalitats de pagament és que, si segueixes disposant del crèdit de la targeta, el deute s'incrementarà, però continuaràs pagant el mateix cada mes. En canvi, si no disposes del crèdit de la targeta i continues pagant la mateixa quota, el deute disminuirà.

S'aplicarà la quota triada amb un import mínim. En els casos en què la quota triada sigui inferior a l'import mínim, la quota a pagar serà l'import mínim establert per l'entitat bancària o financera.

Pagament fraccionat mitjançant un percentatge del deute

Amb aquesta modalitat de pagament, tu tries el percentatge del saldo disposat a la targeta que vols pagar cada mes. Les quotes es carregaran mensualment fins que acabis de pagar el saldo de què hagis disposat i inclouran amortització de capital i interessos.

Un exemple d'aquest mètode de pagament pot ser pagar només un 10% dels diners disposats. Gràcies a aquest sistema, les quotes es redueixen a mesura que el saldo pendent disminueixi. Tingues en compte que, si continues disposant del crèdit, les quotes augmentaran proporcionalment.

S'aplicarà el percentatge triat amb un import mínim. En els casos en què el percentatge triat sigui inferior a l'import mínim, la quota a pagar serà l'import mínim establert per l'entitat bancària o financera.

Pagament fraccionat a terminis concrets

A través d'aquesta modalitat de pagament, pots triar un termini concret per tornar els diners gastats. Les quotes mensuals es calcularan dividint l'import de la compra, més els interessos, entre el nombre de mesos en què hagis decidit fraccionar el pagament.

Un exemple molt comú és fraccionar l'import de les compres a 3, 6, 12 mesos, etc. Com que es tracta d'un crèdit ajornat, com més curt sigui el termini, més altes seran les quotes. De la mateixa manera, com més llarg sigui el termini la quota disminuirà, però els interessos seran més elevats.

Ajornar compres puntuals

És una modalitat de pagament cada vegada més estesa a supermercats, botigues d'electrodomèstics o grans canals de distribució. També disposa d'un servei de finançament de moviments, amb el qual podràs pagar en un termini determinat que sol ser d'entre 3 i 36 mesos una o més compres, amb un import mínim (que determinarà cada entitat bancària o financera). El seu objectiu és facilitar al client el pagament d'una o diverses compres puntuals mantenint la modalitat de Pagament a Final de Mes.

Càlcul de l'import mensual en Pagament Ajornat (“Revolving”)

Pagament d'una quota mensual de 400 €: posem per cas que fas una compra de 1.500 € i la vols finançar sota la modalitat de Pagament Ajornat (“Revolving”) i triant la quota de 400 €. En aquest cas, i sempre que no s'hagin fet altres disposicions amb la targeta, amb l'aplicació del tipus d'interès nominal anual fix del 17,52% (TAE 19,00%), abonaries un import total de 1.554,15 €, dels quals 54,15 € són interessos, a través de 4 quotes mensuals, essent la primera quota de 400 € i l'última de 354,15 €, al terme de les quals hauries acabat d'amortitzar el finançament. Cost total: 54,15€. Sistema d'amortització francès.

Pagament d'una quota mensual 30 €: posem per cas que fas una compra de 1.500 € i la vols finançar sota la modalitat de Pagament Ajornat (“Revolving”) i triant la quota de 30 € (mínim 3% del saldo disposat). En aquest cas, i sempre que no s'hagin fet altres disposicions amb la targeta, amb l'aplicació del tipus d'interès nominal anual fix del 17,52% (TAE 19,00%), abonaries un import total de 2.354,20 €, dels quals 854,20 € són interessos, a través de 73 quotes mensuals, essent la primera quota de 45,00 € i l'última de 3,92 €, al terme de les quals hauries acabat d'amortitzar el finançament. Cost total: 854,20€. Sistema d'amortització francès.

Pagament d'una quota mensual de 100 €: posem per cas que fas una compra de 1.500 € i la vols finançar sota la modalitat de Pagament Ajornat (“Revolving”) i triant la quota de 100 €. En aquest cas, i sempre que no s'hagin fet altres disposicions amb la targeta, amb l'aplicació del tipus d'interès nominal anual fix del 17,52% (TAE 19,00%), abonaries un import total de 1.705,38 €, dels quals 205,38 € són interessos, a través de divuit 18 quotes mensuals, essent la primera quota de 100 € i l'última de 5,38 €, al terme de les quals hauries acabat d'amortitzar el finançament. Cost total: 205,38€. Sistema d'amortització francès.

Puc pagar a l'estranger?

És clar, pots pagar a l'estranger amb totes les nostres targetes sense cap problema. Recorda que les compres fora de la zona euro poden tenir associada una comissió per ús de xarxes internacionals.

Puc treure diners a l'estranger?

Sí. Podràs retirar efectiu des de qualsevol caixer, però, com amb qualsevol altra targeta, recorda que aquesta operativa té associada una comissió.

Què he fer en cas de pèrdua o robatori de la targeta?

El més important és bloquejar la targeta. Pots fer-ho accedint des del web o des de la nostra aplicació al menú de la targeta “Més operacions”, a l'opció “Bloquejar targeta”, o trucant a la banca telefònica (91 657 88 00 o +34 916 578 800 si truques des de l'estranger). També pots apropar-te a la teva oficina. Si penses que t'han robat la targeta, no oblidis denunciar-ho. Un cop bloquejada la targeta, no podràs operar amb cap de les dues targetes Combo perquè es bloquejaran les dues automàticament.

Un cop bloquejada la targeta, amb el nostre Servei Targeta Immediata podràs sol·licitar-ne una de nova per qualsevol dels nostres canals i afegir-la al wallet del teu dispositiu mòbil per començar a utilitzar-la de manera immediata sense esperar a rebre el plàstic i activar-lo. Aquest servei també està disponible per a renovacions, duplicats o per a nous clients de targeta.