Saltar a la zona de continguts

Assegurança Auto

Vols saber per què Línea Directa és líder?

Més que una assegurança. Hi ha moltes companyies i moltes assegurances de cotxe: Línea Directa t'ofereix, a més de cobertures, el millor servei.
Seguro de auto - línea directa aseguradora

Assistència 24 hores, 365 dies

Et garanteix que, davant de qualsevol imprevist amb el teu vehicle, Línea Directa prestarà assistència al vehicle i als seus ocupants, sigui el dia que sigui, a l'hora que sigui i siguis on siguis.

Tallers recomanats

Són tallers que compleixen els criteris de qualitat de Línea Directa. Recolliran el teu cotxe on indiquis i, un cop reparat, te'l lliuraran al teu domicili, net i aspirat.

Tria el taller

Pots triar el teu taller de confiança, lliurement.

Vehicle de substitució

Per molt poc més, et recomanem contractar aquesta garantia extra que t'assegura un vehicle de substitució en cas de robatori o accident.

Gestió de multes

Si cal, Línea Directa s'encarregarà de recórrer les multes amb les quals no estiguis d'acord. En cas que esgotis els punts del carnet, Línea Directa es farà càrrec del cost del curs de reeducació viària i de les taxes per recuperar el carnet amb un límit de 500 euros.

Assessorament jurídic telefònic

Línea Directa posa al teu abast un equip de més de 250 advocats que atendran, per telèfon, les teves consultes jurídiques i documentals amb un límit de 500 euros.

Assegurances per a particulars

Seguro para coches

Preus per a cotxes

Una proposta flexible i d'acord amb les teves necessitats.

Disponible per a turismes, tot terrenys, furgonetes i furgons de fins a 3.500 kg.

CALCULA EL TEU PREU sobre Preus per a cotxes
Seguro para motos

Preus per a motos

T'ajudem a triar la modalitat que més s'adapta a tu i a la teva moto.

Amb l'assegurança d'autos Línea Directa, també podràs assegurar motocicletes i quads.

CALCULA EL TEU PREU sobre calcula Preus per a motos

Assegurances per a autònoms i empresaris

Seguro para automóviles para empresas y autónomos

T'assessorem per trobar les cobertures que s'adaptin a les necessitats de la teva empresa.


Més serveis

Fàcil

A diferència d'altres companyies, amb Línea Directa podràs presentar els comunicats per telèfon o per Internet.

Pots fraccionar el pagament

Si et resulta més còmode, pots fraccionar el pagament de la prima de l'assegurança.

Consulta Cobertures Cobertures

Línea Directa t'ofereix tres tipus d'assegurança amb diferents cobertures:

Assegurança a tercers:

  • Cobreix els danys físics i materials que el conductor pot causar a un tercer independentment de qui sigui el culpable.

Assegurança a tercers ampliada:

  • Les cobertures que amplia aquesta assegurança davant de l'assegurança a tercers són la reparació de vidres, incendi i robatori.

Assegurança a tot risc:

  • És sens dubte l'assegurança més completa. Cobreix els danys tant del vehicle assegurat com els personals i materials causats a un tercer.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Puc suspendre la pòlissa de l'assegurança de manera temporal?

Les pòlisses tenen una durada anual i no és possible suspendre-les. Un vehicle, d'acord amb les lleis espanyoles, no pot estar sense assegurança encara que no estigui en circulació.

Puc fraccionar el pagament de l'assegurança?

Sí, Línea Directa t'ofereix diferents possibilitats perquè et resulti més fàcil.

Què és la franquícia?

És una opció que et permet reduir el preu de l'assegurança, assumint tu una part del risc.

Què és la responsabilitat civil obligatòria (RCO)?

És una cobertura obligatòria per llei, que tot conductor i propietari d'un cotxe donat d'alta en trànsit ha de tenir contractada dins de la seva assegurança. En cas que pateixis un accident de circulació, la responsabilitat civil obligatòria et garantiria la indemnització dels possibles danys corporals o materials que hagis causat a tercers.

Què és la responsabilitat civil voluntària (RCV)?

La responsabilitat civil voluntària és una ampliació que les asseguradores donen sobre la responsabilitat civil obligatòria per cobrir els danys que superin la quantia màxima imposada per llei per cobrir les despeses de tercers davant d'un accident.

Puc contractar la garantia de vehicle de substitució amb qualsevol model de pòlissa?

Sí, i considerem que és molt recomanable. Et garantirà que, passi el que passi, tindràs un mitjà de desplaçament si tens la mala sort de quedar-te sense vehicle. Podràs disposar d'un vehicle de substitució durant cinc dies en cas d'accident, quinze dies en cas de sinistre total i trenta dies en cas de robatori.

Es pot incloure dins de les pòlisses d'auto el servei de gestió de multes?

Sí, està inclòs com a garantia opcional a totes les pòlisses. En cas que estigui inclòs, Línea Directa s'encarregarà de recórrer les teves multes, tant les que s'hagin publicat als butlletins oficials com les que ens facis arribar i que siguin infraccions comeses amb posterioritat a la contractació de l'assegurança. I, en cas de pèrdua total del permís per punts, Línea Directa pagarà fins al límit de 500 € el preu del curs de sensibilització i reeducació viària, així com les taxes de la prova per recuperar el permís o la llicència de conducció.

Què garanteix el servei d'atenció jurídica?

Si ets el prenedor d'una pòlissa de Línea Directa podràs, per telèfon o per correu electrònic, comptar amb un advocat especialista perquè t'assessori sobre dubtes i preguntes jurídiques i reclamacions que et puguin sorgir. Així, podràs plantejar qüestions relatives a l'habitatge, a l'àmbit familiar, a matèria fiscal, qualsevol dubte relacionat amb l'automòbil, tramitacions administratives o altres situacions de la vida diària.

El servei d'assistència 24 hores funciona a l'estranger?

Sí, t'ajudarà les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, a qualsevol lloc del món.

En què consisteix el servei d'ajuda mecànica?

És un servei que pots incloure dins de la cobertura d'assistència en viatge, sempre que aquest no sigui en motocicleta. Podràs comptar amb l'assistència tècnica i mecànica d'un expert 24 hores al dia, els 365 dies de l'any, a través del telèfon. Et posem alguns exemples:

- Assistència mecànica:
si s'encén un indicador del quadre d'instruments del teu cotxe, t'ajudem a interpretar-lo i, si es tracta d'una avaria, concertarem una cita prèvia en un dels tallers col·laboradors de mecànica.

- Assessorament tècnic:
des d'oferir-te un pressupost de reparació mecànica als tallers col·laboradors o una segona opinió sobre un taller facilitat per l'assegurat a, fins i tot, recollir i lliurar el vehicle al taller col·laborador seleccionat, si es troba a una distància màxima de cinc quilòmetres del domicili.

- Programa de manteniment integral del vehicle:
Línea Directa gestiona per tu l'agenda de les revisions programades per al teu cotxe pel fabricant, informant-te'n a través del correu electrònic.

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
91 657 88 00
900 813 847
Caixers i oficines