Saltar a la zona de continguts

Aplicació Bankinter

Si et demanes “per què una altra aplicació?”, aquí tens la resposta.

Bé, realment, se'ns acudeixen més de 15 raons amb què animar-te a instal·lar-te la nostra aplicació.
Nueva app Bankinter móvil
Tindràs tot Bankinter al palmell de la mà.
Accediràs a les teves operacions més freqüents en un sol “clic”.
Podràs programar avisos per estar al dia de tota la teva activitat financera.
Gràcies a l'agregador, veuràs a la mateixa pantalla totes les posicions que tens en altres bancs.
Trobaràs un únic lloc per fer transferències, programar-les, fer-les periòdiques o consultar l'històric.
Podràs afegir les teves targetes a Google Pay, Apple Pay o Samsung Pay per poder pagar amb el mòbil.
Els teus Bizum seran encara més còmodes.
Pots personalitzar el nom dels teus comptes i reconèixer-los a l'instant.
Faràs el teu dia a dia més fàcil, gestionant els teus contactes, comptes i telèfons de confiança.
Domiciliar rebuts, ajornar-los o rebutjar-los encara et resultarà més fàcil.
Només a través de l'aplicació, podràs activar la identificació biomètrica perquè els teus pagaments per Internet siguin més ràpids.
T'oblidaràs de teclejar el número d'IBAN: només has de copiar-lo i enganxar-lo o compartir-lo.
Agilitzaràs les operacions que vulguis repetir només lliscant el dit de dreta a esquerra.
Els teus comptes i la teva informació personal sempre estaran protegits.
El nou disseny et resultarà molt fàcil i intuïtiu.

I, sobretot, perquè t'encantarà.

Descarrega-te-la ja, és l'aplicació que volies tenir.