Saltar a la zona de continguts
Estratègia i innovació

Quin ha de ser el rol del CFO i què se li demanarà a mitjà termini?

En aquest cas, Domingo González, director financer d'Insur, respon a la pregunta sobre quin ha de ser el rol del CFO i què se li demanarà a mitjà termini
Participante evento CFO Forum
Domingo González
Director Financer
Insur
Quin ha de ser el rol del CFO i què se li demanarà a mitjà termini?
Categoria
Estratègia i innovació
Tipus de contingut
Videos
Temps
1 minuts
Publicat
01 Març 2022
A Bankinter volem conèixer de primera mà les preocupacions dels CFO. Per això hem entrevistat alguns directors financers i els hem demanat que ens expliquin quines són les seves motivacions, preocupacions, interessos.

Transcripció del vídeo

La tasca del CFO avui, i en un futur, ha d'englobar altres funcions addicionals a les que han estat tradicionals.

Per mi n'hi ha dues de fonamentals: una, ajudar el CEO en el disseny i la implementació de l'estratègia de la companyia, i l'altra, en el control dels riscos del negoci.

Això, al meu parer, és degut al fet que els entorns en què es desenvolupen les companyies cada vegada són de més incertesa i de canvi, i això fa que models de negoci que han estat reeixits, actualment, puguin quedar obsolets en un termini de temps molt curt.

Aquí la direcció financera ha d'ajudar a predir i anticipar aquests canvis per ajudar el CEO i el consell administració a modificar l'estratègia, i amb això aconseguir mantenir els avantatges competitius de la companyia i que les companyies segueixin sent rendibles.

relacionats