Saltar a la zona de continguts
Estratègia i innovació

Com està evolucionant el departament financer?

En aquest cas, Xavier Morales, director financer de Rotecna, respon a la pregunta sobre com està evolucionant el departament financer.
Participante evento CFO Forum
Xavier Morales
Director Financer
Rotecna
Com està evolucionant el departament financer?
Categoria
Estratègia i innovació
Tipus de contingut
Videos
Temps
1 minuts
Publicat
02 Març 2022
A Bankinter volem conèixer de primera mà les preocupacions dels CFO. Per això hem entrevistat alguns directors financers i els hem demanat que ens expliquin quines són les seves motivacions, preocupacions, interessos.

Transcripció del vídeo

El Departament Financer està evolucionant en paral·lel als processos de digitalització a què estan sotmesos les empreses.

En aquest sentit, penso que els Departaments Financers han de treballar en paral·lel, juntament amb el Departament de Sistemes, per intentar automatitzar al màxim possible els processos de negoci.

Finalment, des del Departament Financer és bàsica la nostra participació en la definició i el disseny dels models de Business Intelligence que permetin a la resta de persones a l'organització disposar de les dades dins del termini i en la forma escaient.

La col·laboració entre departaments és important?

La col·laboració amb la resta de departaments en aquest procés de digitalització és bàsica, és fonamental; cal anar de la mà del Departament de Sistemes, del Departament Financer i de la resta de l'organització per dissenyar i implementar els millors processos de negoci.

relacionats