Saltar a la zona de continguts
27 Abr. 2022

Un PERTE per impulsar l'economia circular de la teva empresa.

T'ho expliquem tot sobre el PERTE d'economia circular i com la teva empresa pot donar suport a la digitalització, l'ecodisseny i la sostenibilitat.
Vull veure-ho
Webinar Perte Economía Circular
Categoria
Experts i coneixement
Tipus de contingut
Esdeveniments
Hora
10:00 GMT+02
Ubicació
Online
Un esdeveniment en línia en què els experts d'FI Group t'ho explicaran tot sobre aquests ajuts i respondran els teus dubtes per ajudar-te a crear una empresa basada en la digitalització, l'ecodisseny i la sostenibilitat.

Ponents

Participante evento CFO Forum
in
Grants Manager
FI Group
Participante evento CFO Forum
in
Food and environment Strategy Granter
FI Group
Emma Montserrat
in
Responsable de Fons Europeus. Subdirectora general adjunta
Bankinter

L'economia circular té potencial per crear aproximadament 700.000 llocs de treball a Europa, dels quals almenys un 10% es podria generar a Espanya. Aquest PERTE busca accelerar la transició cap a un sistema productiu més eficient i sostenible en l'ús de les matèries primeres. Les inversions previstes inclouen ajuts per valor de 492 milions d'euros i s'esperen mobilitzar recursos superiors als 1.200 milions fins a l'any 2026.

En aquest seminari web analitzem sota el guiatge de la consultora FI Group les dues línies que componen aquest PERTE i com les empreses de qualsevol sector poden beneficiar-se dels ajuts per reduir la petjada ecològica, fomentant accions com el reciclatge i la reutilització dels productes.