Saltar a la zona de continguts
10 Març 2022

Un PERTE per impulsar la transformació de la teva empresa agroalimentària.

T'ho expliquem tot sobre el PERTE agroalimentari i com la teva empresa pot beneficiar-se dels ajuts en matèria de digitalització o innovació del sector.
Vull veure-ho
PERTE Agroalimentario
Categoria
Experts i coneixement
Tipus de contingut
Esdeveniments
Hora
15:59 GMT+01
Ubicació
Online

Ponents

carmen-ovejero-cfo-forum.jpg
in
Sectorial Leader
FI Group
Emma Montserrat
in
Responsable de Fons Europeus. Subdirectora general adjunta
Bankinter

El sector agroalimentari té un valor estratègic per a l'economia espanyola, no només per la seva aportació al PIB i la projecció internacional sinó també des d'un punt de vista social i mediambiental. Aquest PERTE es concep com un conjunt de mesures per reforçar el desenvolupament de la cadena agroalimentària i dotar-la de les eines necessàries per afrontar els reptes mediambientals, digitals, socials i econòmics de la propera dècada. Per aconseguir aquests objectius, comptarà amb una inversió pública de prop de 1.000 milions d'euros fins al 2023, encara que es preveu que generi un impacte a l'economia d'uns 3.000 milions d'euros i es preveu la creació de fins a 16.000 llocs de treball.

En aquest seminari web analitzem sota el guiatge de la consultora FI Group el PERTE agroalimentari i com les empreses poden beneficiar-se dels ajuts en matèria de digitalització o innovació del sector agroalimentari.