Saltar a la zona de continguts
Estratègia i innovació

Com és la relació del departament financer amb la resta de l'organització?

En aquest cas, Xavier Morales, director financer de Rotecna, respon a la pregunta sobre com és la relació del departament financer amb la resta de l'organització.
Participante evento CFO Forum
Xavier Morales
Director Financer
Rotecna
Com és la relació del departament financer amb la resta de l'organització?
Categoria
Estratègia i innovació
Tipus de contingut
Videos
Temps
1 minuts
Publicat
02 Març 2022
A Bankinter volem conèixer de primera mà les preocupacions dels CFO. Per això hem entrevistat alguns directors financers i els hem demanat que ens expliquin quines són les seves motivacions, preocupacions, interessos.

Transcripció del vídeo

Vull pensar que l'equip humà del departament financer està, bàsicament, focalitzant els seus esforços a donar suport i ajudar la resta de l'organització, i la resta de persones a Rotecna.

El departament també té un paper determinant en l'aportació d'informació dins del termini i en la forma escaient a la resta de l'empresa.

Una altra funció molt important dels CFO, i els departaments, és ajudar al desenvolupament òptim dels processos de negoci; això té cada vegada més importància dins del procés de digitalització en què estem immersos totes les empreses avui dia.

Per mi és clar que, com a mínim, els CFO i els departaments financers han de tenir un paper vital, juntament amb altres departaments de les empreses. Òbviament, estan en un paper nuclear per a la digitalització.

relacionats