Saltar a la zona de continguts
13 Gen. 2022

Vols més detalls sobre el PERTE energètic?

Et donarem tota la informació sobre l'estructura del PERTE energètic i com la teva empresa es pot beneficiar dels ajuts en matèria energètica sota el guiatge dels experts d'FI Group.
Vull veure-ho
PERTE ERHA
Categoria
Experts i coneixement
Tipus de contingut
Esdeveniments
Hora
07:09 GMT+01
Ubicació
Online

Ponents

Participante evento CFO Forum
in
Energy Sectorial Leader
FI Group
Emma Montserrat
in
Responsable de Fons Europeus. Subdirectora general adjunta
Bankinter

El PERTE d'energies renovables, hidrogen renovable i emmagatzematge (ERHA), aprovat el 14 de desembre del 2021, preveu una inversió total de 16.370 milions d'euros per ajudar les empreses en la transició energètica, i la creació de fins a 280.000 llocs de treball tant directes com induïts. La inversió total es repartirà de la manera següent: 6.920 milions d'euros seran aportacions públiques i 9.450 milions seran aportats per inversió privada. Està enfocat a un dels eixos que vertebren els fons europeus, la transició energètica i l'avenç cap a la descarbonització plena el 2050, un objectiu estratègic de la UE que s'emportarà el 40% dels fons Next Generation.

En aquest seminari web analitzem sota el guiatge de la consultora FI Group el PERTE ERHA i com les empreses poden beneficiar-se dels ajuts en matèria energètica sigui quin sigui el seu sector d'activitat.