Saltar a la zona de continguts
Només per al compte
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant.
A cada fons d'inversió li correspondrà el seu propi marcador de risc, que pot ser més elevat.

Per als teus fills menors

Pensa en ells, pensa en tu. Mmmm... no és el mateix?

Quan tenim fills, cadascun dels nostres passos influeix directament en la seva vida. Aquesta és la motxilla amb la qual carreguem a canvi de tantes il·lusions i satisfaccions. Una motxilla que fa que ens costi separar la seva vida de la nostra, que evidencia constantment que el nostre present és sinònim del seu futur.

Estalviar per aprendre. Aprendre per estalviar.

Si pensem en una planificació econòmica per al futur dels nostres fills, en el primer que pensarem serà a protegir i garantir la seva educació: escola, universitat, màster, estudis a l'estranger...

Tanmateix, igual que els adults som capaços de preveure necessitats futures, inculcar l'hàbit de l'estalvi als nostres fills, des d'edats primerenques, és una manera més d'educar. I no és res de nou, durant generacions i generacions tots vam tenir una guardiola.

 • Conèixer el veritable valor dels diners és un aprenentatge vital, perquè els diners els acompanyaran durant tota la vida.
 • Aprendre valors com l'esforç i la responsabilitat farà que les seves decisions sobre la despesa futura siguin més meditades i menys “capritxoses”.

Compte Bk Mini1

Bk Mini és més que un compte

És un concepte que uneix les necessitats d'estalvi dels pares per al futur dels més petits amb una sèrie d'eines i serveis dissenyats perquè, de manera pràctica, senzilla i sempre tutelada pels adults, els nens aprenguin i es familiaritzin amb l'univers financer.

  • Un compte per a menors, de 0 a 17 anys.
  • Sense comissió de manteniment.
  • Targeta de dèbit gratuïta.
  • Sense ingressos mínims i sense domiciliar rebuts.
  • Pla 5%,2 el pla que bonifica les teves aportacions a fons.
  • Programa Bk Descomptes.

Més Detalls sobre compte bk mini

Aprendre amb la millor escola: l'experiència

Això és el que ens diu la nostra gent gran i, com gairebé sempre, tenen raó. Per això et proposem tres serveis que incorpora Bk Mini. Tres serveis amb els quals els teus fills menors podran tenir un contacte directe i real amb les seves finances, però amb la seguretat i el control propis de la seva edat.

Claus consultives

Les claus consultives permeten als menors familiaritzar-se amb l'entorn financer consultant el seu compte en línia, però amb la tranquil·litat que no hi poden operar.

Control de despesa de targeta

Aquest servei permet als menors utilitzar i administrar les seves despeses utilitzant la targeta, amb la tranquil·litat que et dona el fet de ser tu qui estableixi els límits d'ús.

Donar la paga

Automatitza la seva paga amb la periodicitat que vulguis (setmanal, mensual...) i envia-la directament al seu compte Bk Mini. D'aquesta manera estaràs ensenyant-los a administrar els seus diners.

Planifica el seu futur amb una mica d'ajuda

Un bon incentiu: Pla 5%2

Una idea Bankinter que bonifica les aportacions realitzades a fons d'inversió des del compte Bk Mini:

 • Cada mes que s'aporti un mínim de 50 € a un fons d'inversió des d'un compte Bk Mini, abonarem una bonificació mensual al mateix compte.
 • Un 5% anual (el primer any) i un 2% anual (el segon any) sobre el saldo acumulat en el fons d'inversió, amb un màxim de 1.000 €.
Més Detalls sobre pla 5%

Un bon mètode: Pla d'Inversió Periòdica

Només cal definir el pla: fixar una quantitat i sistematitzar les aportacions als fons d'inversió. I, quan les necessitats canviïn, es canvia el pla. Així de senzill.

Més Detalls sobre plá d'inversió periòdica

Money Town

Money Town, la manera més divertida d'aprendre

Money Town és un joc gratuït d'educació financera per aprendre a gestionar els diners de manera responsable, a entendre una factura, conceptes bàsics com l'estalvi i la despesa, les relacions bancàries, etc. Un aprenentatge virtual basat en la vida real.

 • Podran simular la seva economia personal
 • Aprendran les conseqüència de les seves diferents decisions
Entra en el joc
Servicios de banca online para jóvenes Bankinter

Bk Descomptes, més estalvi gràcies a Bk Mini.

Bk Descomptes és un portal amb el qual podràs pagar menys pel mateix. Trobaràs descomptes i bonificacions en multitud d'articles de primeres marques i multitud de productes: moda, electrònica, esports, oci, etc.

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
91 657 88 00
Caixers i oficines