Targeta Combo Professional

Ara estic treballant. Ara estic gaudint.

Targeta Combo Professional, una targeta com tu, amb dues cares: una cara per pagar les teves despeses com a professional o autònom i una altra cara per a les despeses personals. Una targeta que pensa en tu i en tu també.
destacado_superior_tarjeta_combo_profesional_chicos.jpg
tarjeta_combo_profesional_combo1.jpg

Cara Combo 1

La cara o targeta per pagar les despeses personals.
tarjeta_combo_profesional_combo2.jpg

Cara Combo 2

La cara o targeta per pagar les despeses professionals.

Dues cares, dues targetes, dos extractes.

Per què hauries d'utilitzar dues targetes si ho pots tenir tot en una?

Els teus comptes clars

Tots els pagaments i les compres quedaran reflectits en dos extractes diferents. D'aquesta manera, les teves despeses personals i professionals estaran ordenades i separades sense necessitat de tenir més targetes.

Tria com vols pagar

Tots els pagaments que facis es carregaran al teu compte a final de mes, tot i que, si t'ho estimes més, pots canviar a la modalitat de pagament ajornat. En aquest cas et tornarem el 2% de totes les compres ajornades.

Sense quota anual

La targeta Combo no té quota anual i és exclusiva per a clients del Compte Professional Bankinter.

Tan fàcil d'utilitzar com qualsevol targeta.

Pensa quin tipus de despesa és i tria la cara corresponent: personal o professional.
retirada_cajeros

Disposes de més de 14.000 caixers per retirar efectiu de franc.

Podràs retirar diners a dèbit, de franc, a tots els caixers Bankinter i als de totes les entitats associades sense cap tipus de comissió1 i amb qualsevol de les dues targetes: Combo 1 i Combo 2.

I amb tots els serveis Smart.

Molt més que comprar i pagar.
Traspasar dinero de cuenta a tarjeta

Compra Smart

La millor opció si necessites ajornar una o diverses compres de forma puntual, des de 90 euros. Pots realitzar els pagaments triant un nombre de quotes o una quantitat fixa mensual en un termini des de 3 a 36 mesos.
Més detalls
traspaso_a_cuenta_distribuidora_tarjetas

Smart Cash

Podràs traspassar diners al teu compte corrent per tal de disposar de liquiditat en vista de qualsevol imprevist.
més detalls

Consulta Condicions de la targeta Combo Professional Condicions de la targeta Combo Professional

Comissió d'emissió i manteniment

Sense comissió anual si tens un Compte Professional o si utilitzes la Combo 2, targeta de pagament ajornat. En cas contrari, la comissió serà d'un màxim de 60 € per al primer titular i 50 € per als beneficiaris.

Límit de disposicions

  • Per a compres, el límit per a la Combo 1 i la Combo 2 és d'un màxim de 6.000 € tant diaris com mensuals segons el límit disponible de la targeta.
  • Per a retirades a caixers a crèdit, el límit per a la Combo 1 i la Combo 2 és de 1.000 € diaris i fins a un màxim de 6.000 € mensuals, segons el límit disponible de la targeta.
  • Per a retirades a caixers a dèbit, el límit per a la Combo 1 i la Combo 2 és de 1.000 € diaris i fins a un màxim de 18.000 € mensuals si disposes de saldo suficient al compte corrent associat.

Tipus d'interès nominal anual:

Tipus d'interès nominal anual: (i) En la modalitat de pagament a final de mes: sense interessos; (ii) en la modalitat de pagament Compra Smart: 17,52% (19% TAE). Import mínim de 90 € i termini entre 3 i 36 mesos. Per a una Compra Smart de 500 euros realitzada el dia 1 del mes, amb un termini d'amortització de dotze mesos i amb un TIN del 17,52%, TAE 19%, la primera quota, que inclou exclusivament interessos, serà de 7,30 €, l'import de les onze quotes restants serà de 45,73 € cadascuna d'elles i una última quota final de 45,680 €. Import total degut: 556,01 €. La TAE pot variar en funció del termini seleccionat. (iii) En la modalitat de pagament ajornat: a) en compres, b) en retirades d'efectiu a crèdit a caixers automàtics, i c) en traspassos d'efectiu a compte corrent: 17,52% (19% TAE). Exemples representatius sota la hipòtesi que el contracte es mantindrà en vigor al llarg de tota la seva durada i que les parts compliran les seves obligacions en les condicions i els terminis acordats. Per a una disposició de 6.000 euros per a una compra realitzada el dia 1 del mes, quota fixa, a pagar en dotze mesos, sota la hipòtesi que no es produeixin més disposicions en aquell termini. Tipus d'interès nominal anual fix: 17,52% (19% TAE), amb onze quotes mensuals de 548,71 € i una última quota de 548,73 €. Import total a pagar: 6584,54 €.

Assegurances

La targeta Combo incorpora una assegurança gratuïta d'accidents de fins a 500.000 euros i assegurança d'assistència en viatges.
Des d'aquí podràs conèixer-ne condicions:
Assegurança d'accidents
Assegurança d'assistència en viatges

Informació d'interès

En compliment de la legislació europea vigent, posem a la teva disposició la informació normalitzada europea (INE) associada a la targeta Combo.

Finançament ofert per Bankinter Consumer Finance, EFC, SA, registrada al Banc d'Espanya amb el núm. 8832, amb domicili social a Av. de Bruselas, 12, 28108 Alcobendas, Madrid, i inscrita al Registre Mercantil de Madrid, al tom 22.729, foli 181, full número M-259543, i amb CIF número A82650672.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

He perdut o m'han robat la targeta, què he de fer?

El més important és bloquejar la targeta. Pots fer-ho accedint des del web o des de la nostra aplicació al menú de la targeta "Més operacions", a l'opció "Bloquejar targeta", o trucant a la banca telefònica (902 365 563 o +34 91 657 8869 si truques des de l'estranger). També pots apropar-te a la teva oficina. Si penses que t'han robat la targeta, no oblidis denunciar-ho. Un cop bloquejada la targeta, no podràs operar amb cap de les dues targetes Combo perquè es bloquejaran les dues automàticament.

Què és el límit de la targeta?

És l'import màxim de compres o retirades d'efectiu a caixers que pots fer amb la targeta en el període d'un mes. Cadascuna de les Combo té associat un límit diferent.

Què necessito per fer compres segures a Internet?

Les compres per Internet les faràs com sempre, introduint el PAN o número de la targeta. Només hauràs de triar quina targeta vols utilitzar: la targeta Combo 1 o la Combo 2.

Puc treure diners a l'estranger?

Sí. Amb la targeta Combo podràs retirar efectiu des de qualsevol caixer, però, com amb qualsevol altra targeta, recorda que aquesta operativa té associada una comissió.

Puc pagar amb la targeta a l'estranger?

Sí, és clar, pots pagar a l'estranger amb la targeta Combo sense cap problema, tal com la fas servir a l'entorn nacional.

Com puc treure diners d'un caixer?

En introduir la targeta Combo al caixer et preguntarà amb quina targeta ho vols fer: amb la Combo 1 o la Combo 2. També et preguntarà si ho vols fer a dèbit o a crèdit. Recorda que Bankinter té la xarxa més extensa de caixers en què treure diners a dèbit de franc, amb més de 14.000 caixers distribuïts per tot el país.

Com utilitzo la targeta Combo per pagar amb el mòbil?

Si registres la targeta Combo al Wallet de Bankinter o en una altra aplicació de pagament amb el mòbil, tindràs dues imatges perquè identifiquis fàcilment la Combo 1 o la Combo 2 i decideixis quina vols utilitzar en cada moment.

Com es paga amb la targeta Combo als comerços?

Quan acostis la targeta a un terminal punt de venda (TPV) pagaràs amb la targeta Combo 1. Recorda que per a compres superiors a 20 euros sempre cal introduir el PIN. A més, i per la teva seguretat, cada tres operacions que facis per un import inferior a 20 euros el sistema et demanarà que introdueixis el PIN.

Quan vulguis pagar amb la Combo 2, hauràs d'introduir la targeta al terminal i seleccionar-la a la pantalla.

Què és el CODE (CVV)?

És el codi de verificació de la targeta bancària i serveix per confirmar que qui utilitza la targeta la té en el seu poder. En la targeta Combo tens dos CODE, un per quan operes amb la Combo 1 i un altre per a la Combo 2. Tots dos números estan al costat del número de la targeta.

He oblidat el PIN, puc recuperar-lo?

Sí. Pots fer-ho accedint al web a través del menú de la targeta "Més operacions", a l'opció "Recordar PIN". Si t'ho estimes més, també pots fer-ho a la teva oficina Bankinter.

Puc canviar el PIN de la targeta?

Sí. Pots fer-ho a qualsevol caixer automàtic que ofereixi aquesta opció i també a la teva oficina.

Tinc un únic PIN per a les dues cares o targetes?

És així, tens un únic codi PIN amb el qual pots "autoritzar" les compres que facis amb qualsevol de les dues targetes o cares de la Combo Professional.

Quina és la data de caducitat de la targeta Combo Professional?

Les dues targetes comparteixen una única data de caducitat que trobaràs a les dues cares de la targeta.

Com funciona la targeta Combo Professional?

La targeta Combo són dues targetes en un mateix plàstic, perquè puguis identificar clarament les compres i els pagaments professionals i els personals. Quan rebis la targeta veuràs que a l'anvers (Combo 1) apareix un número de targeta i al revers (Combo 2) un altre de diferent. Cadascuna de les cares o targetes generarà un extracte diferent perquè les despeses sempre estiguin diferenciades.