Saltar a la zona de continguts

Bankinter Wallet

Actualitza la teva forma de pagar.

wallet_banner_sup

Portes el mòbil? Paga amb el mòbil!

Les teves fotos, els teus contactes i, ara, totes les targetes de crèdit o dèbit al teu smartphone.

Com funciona?

En només tres passos, les targetes també estaran al teu mòbil.
imagen_paso1_wallet

També per a les teves targetes d'empresa

Bankinter Wallet et permet registrar les targetes d'empresa mantenint la informació i les despeses separades de la resta de les targetes.


wallet_empresa

Ver Preguntes freqüents Preguntes freqüents

El servei Bankinter Wallet és gratuït?

Sí, és totalment gratuït.

Què necessito per començar a fer servir Bankinter Wallet?

Cal que descarreguis l'aplicació:

  • Si el teu dispositiu és Android i el teu sistema operatiu és 4.4 o superior, fes-ho des de Google Play.
  • Si el teu dispositiu és iOS i el teu sistema operatiu és 10 o superior, fes-ho des d'App Store.

Un cop hagis instal·lat l'aplicació, ja podràs registrar les targetes.

Com registro les targetes a l'aplicació mòbil?

És molt fàcil, la mateixa aplicació t'indicarà tots els passos a seguir.

Quins serveis tinc disponibles a través de l'aplicació Bankinter Wallet?

L'aplicació mòbil et permetrà pagar a Internet amb la màxima seguretat, fent servir targetes que són d'un sol ús i que es generen en relació amb l'import de cada transacció utilitzant el teu Mobile PIN. Alternativament, també podràs sol·licitar (utilitzant el Mobile PIN) una targeta d'ús recurrent, que podràs emmagatzemar a comerços com Amazon, Netflix, etc. per als teus pagaments recurrents a Internet. Si el teu dispositiu és Android, també podràs fer pagaments sense contacte (NFC) a comerços físics com ara restaurants, cafeteries, gasolineres, etc.

Bankinter Wallet et permet tenir una gestió completa de totes les targetes (afegir, eliminar, encendre, apagar, etc.), així com accedir còmodament a la banca mòbil.

Si el meu dispositiu és iOS, puc pagar a comerços físics?

No, ens sap greu. Apple no permet utilitzar els recursos NFC del dispositiu mòbil en aplicacions de pagaments mòbils diferents de les pròpies d'Apple.

Quines targetes puc registrar a l'aplicació Bankinter Wallet?

Com a regla general pots registrar qualsevol targeta de la qual siguis titular a Bankinter, incloses també les targetes d'empresa* i les targetes beneficiàries de particulars.**

(*) Per poder registrar la teva targeta d'empresa cal que el registre hagi estat autoritzat per l'apoderat de l'empresa, sia a través del seu Bankinter Wallet o mitjançant la signatura del contracte corresponent. Si necessites més informació, truca al 91 050 01 08.

(**) Per poder registrar la teva targeta beneficiària de particulars cal que el titular principal de la targeta hagi registrat prèviament la seva targeta a la seva aplicació Bankinter Wallet. Tingues en compte que si, durant el procés de registre d'una targeta beneficiària de Bankinter, la targeta no se't mostra com a susceptible de registre, pot ser que sigui per algun d'aquests dos motius.

Puc registrar una targeta a més d'un dispositiu mòbil?

Sí, podràs registrar cadascuna de les teves targetes a fins i tot nou aplicacions "Wallet" en diferents dispositius. Per exemple, podries registrar una targeta a l'aplicació Bankinter Wallet en un primer dispositiu Android, i registrar-la també en un segon dispositiu iOS.

Quin tipus de targeta virtual he d'utilitzar per als meus pagaments a Internet?

Les targetes virtuals d'un sol ús ofereixen la màxima seguretat, i per tant són les recomanades per a pagaments a Internet.
No obstant això, comerços com Amazon, Netflix, PlayStation, etc. també permeten a l'usuari emmagatzemar targetes d'ús recurrent, de manera que després realitzen càrrecs de compres o de pagaments successius sense necessitat de tornar a inserir les dades de la targeta per a cada pagament.
Bankinter Wallet et permet realitzar pagaments a Internet amb ambdós tipus de targetes virtuals.

Què és el Mobile PIN?

És el codi personal que hauràs de triar a través de l'aplicació mòbil en el moment de registrar les targetes. Aquest codi et servirà per confirmar tota l'operativa que facis a través de Bankinter Wallet, independentment de la targeta que seleccionis.

Tant si pagues en un comerç físic com si pagues a Internet, ho podràs fer amb la facilitat d'utilitzar sempre el teu Mobile PIN i amb la seguretat que en fer-ho generaràs una targeta virtual única per a cada transacció i per a la quantitat que estàs pagant (alternativament també podries generar una targeta per a pagaments recurrents utilitzant el teu Mobile PIN). En aquelles operacions en què el comerç d'Internet no enviï el CVV, no es podrà verificar si l'import de la compra és el mateix que aquell amb el qual s'ha generat la targeta d'un sol ús.

Utilitzar el Mobile PIN és beneficiós per al comerç físic i per a l'usuari, ja que agilitza el procés de compra. Amb Bankinter Wallet mai no hauràs d'introduir un PIN al TPV del comerç, evitant així les cues que generen les solucions sense contacte que requereixen aquesta introducció de PIN per a pagaments superiors a 20 €. Amb Bankinter Wallet tindràs una experiència homogènia independentment de l'operativa que estiguis fent i de l'import de la transacció.

Què passa amb les meves targetes si canvio de dispositiu?

Si canvies de dispositiu mòbil et recomanem que primer eliminis a través de l'aplicació mòbil del dispositiu "antic" totes les targetes que tenies registrades en aquell dispositiu.

Si t'oblides de fer-ho, també podràs eliminar les targetes virtuals Bankinter Wallet a través del nostre lloc web.

Per què el sistema Bankinter Wallet és més còmode?

Totes les targetes que registris a l'aplicació estaran sempre operatives per pagar utilitzant el Mobile PIN, i no et caldrà connectivitat 3G/4G per fer pagaments mòbils sense contacte amb cap de les targetes.

Gràcies a l'ús del Mobile PIN i al nostre sistema de generació de targetes virtuals d'un sol ús, mai no et demanarem les claus de banca a distància per pagar a comerços electrònics segurs d'Internet.

He de tenir en compte algun aspecte de seguretat?

Per la teva seguretat l'aplicació no estarà operativa en dispositius Android "rootejats" ni en dispositius iOS "jailbroken". Et recomanem que NO facis servir dispositius mòbils rootejats/jailbroken.

Quina relació té una targeta mòbil amb la targeta de dèbit/crèdit a la qual s'associa?

Els consums d'una targeta virtual mòbil queden reflectits a l'extracte de moviments (i a l'extracte mensual en el cas de targetes de crèdit) de la targeta de plàstic a la qual s'associa.
En el cas de targetes de crèdit, la targeta virtual mòbil compartirà amb la targeta de crèdit a la qual s'associa el límit de crèdit mensual, així com els serveis Smart Cash i Compra Smart (no obstant això, per a les targetes virtuals d'ús recurrent l'usuari podrà triar un límit d'autorització inferior: per exemple, un límit mensual de 100 € per a càrrecs contra una targeta d'ús recurrent "AliExpress").
La targeta virtual mòbil també comparteix les alertes de la targeta principal o la targeta de plàstic a la qual s'associa.

Què passa amb la targeta mòbil si es bloqueja o se substitueix la targeta principal de plàstic?

Si la teva targeta principal es bloqueja de manera permanent (o s'anul·la), la targeta virtual mòbil associada quedarà també anul·lada. Si la teva targeta principal queda bloquejada de manera preventiva, els pagaments amb la targeta virtual mòbil associada seran denegats fins que la targeta principal torni a estar operativa.

Finalment, si se substitueix la targeta principal de dèbit o crèdit per una de nova, els pagaments amb la targeta virtual mòbil associada seran denegats en cas que la targeta substituïda hagi caducat i fins que activis la nova targeta de substitució.

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
91 657 88 00
Caixers i oficines