Saltar a la zona de continguts

SERVEI PAGA CÒMODE

Paga Còmode amb la targeta, fins i tot el que no has pagat amb ella.

Pots fer-ho amb Paga Còmode, un nou servei de les targetes de crèdit Bankinter amb el qual podràs fraccionar els moviments dels teus comptes corrents superiors a 90 €.
  • Podràs fraccionar els pagaments realitzats des dels teus comptes Bankinter o des dels comptes d'altres bancs que tinguis al nostre agregador.
paga_comodo_superior.jpg

I què podràs pagar còmodament?

  • Els rebuts que tinguis domiciliats: assegurança de cotxe, comunitat de propietaris, escoles o el rebut d'El Corte Inglés.
  • Una transferència que has hagut de fer i que ara no et va bé, per exemple el pagament del lloguer.
  • Podràs fraccionar l'extracte de la targeta de crèdit, si la forma de pagament és a final de mes.
  • Que la teva targeta és de dèbit? Utilitza Paga Còmode.
  • Un altre exemple: fraccionar els impostos, com ara l'IBI o l'IRPF.
  • O també els pagaments que hagis fet a través de Bizum.

I podràs fer-ho tu sol, sense explicacions, des del web o l'aplicació.

paga_comodo_inferior.jpg

1. Utilitza el botó “Paga Còmode”

El trobaràs a la posició global, a la consulta de moviments de cadascun dels teus comptes Bankinter o dels comptes d'altres entitats que hagis incorporat al nostre agregador.

2. Tria els moviments que vols finançar

Podràs fraccionar els moviments superiors a 90 €.

3. Selecciona la targeta

Si tens més d'una targeta de crèdit Bankinter, selecciona amb quina vols fraccionar el pagament.

4. Decideix com vols que es fraccioni

Pots triar el nombre de quotes mensuals, entre 3 i 36, o pots triar en funció de l'import de les quotes, amb un mínim de 30 €/quota mensual.

I ja està!

El mes que facis l'operació no pagaràs res. La primera quota la pagaràs al mes següent. Per exemple, si vas decidir utilitzar Paga Còmode el 4 de juliol, no pagaràs la primera quota fins al mes d'agost.

Vols saber el cost de pagar còmodament?

El servei Paga Còmode aplica una comissió fixa mensual que dependrà de l'import que vulguis fraccionar i del termini que triïs. Però, perquè te'n puguis fer una idea, et posem un exemple que t'ajudarà.

Fracciones un pagament de 200 €

I tries utilitzar Paga Còmode fraccionant aquest pagament en tres quotes.

Només pagaries una comissió d'1,5 €/mes(1)

Que, traduït en termes bancaris, seria una TAE del 9,40%.(2)

L'import final de la compra:

204,50 €. No val la pena pagar-ho còmodament?

Ver Condicions Paga Còmode Condicions Paga Còmode

1 La comissió fixa mensual depèn de l'import i dels mesos en què triïs fraccionar la compra.

2 Per a compres superiors a 90 €.

TIN 0,00% (TAE màxima 18,81% i TAE mínima 6,89%)..

La TAE pot variar en funció de l'import, del període d'ajornament aplicat i del dia en què es realitzi l'operació.

Exemple representatiu per a un Paga Còmode de 200 €, realitzat el dia 1 de juny del 2021, amb un termini d'amortització de 4 mesos, sent el primer mes de carència total i amb un TIN del 0,00%, TAE 9,40%, el primer pagament es realitzarà el 31 de juliol del 2021. Import total degut: 204,51 €, dels quals 0 € són interessos. Cost total: 4,5 €. Tres quotes mensuals de 68,17 € (66,67 € de capital i 1,5 € de comissió fixa mensual). Sistema d'amortització francès.

TAE mínima: exemple representatiu per a un Paga Còmode de 90 €, realitzat el dia 1 de juny del 2021, amb un termini d'amortització de 4 mesos, sent el primer mes de carència total i amb un TIN del 0,00%, TAE 6,89%, el primer pagament es realitzarà el 31 de juliol del 2021. Import total degut: 91,50 €, dels quals 0 € són interessos. Cost total: 1,5 €. Tres quotes mensuals de 30,50 € (30 € de capital i 0,5 € de comissió fixa mensual). Sistema d'amortització francès.

TAE màxima: exemple representatiu per a un Paga Còmode de 750 €, realitzat el dia 1 de juny del 2021, amb un termini d'amortització de 13 mesos, sent el primer mes de carència total i amb un TIN del 0,00%, TAE 18,81%, el primer pagament es realitzarà el 31 de juliol del 2021. Import total degut: 834 €, dels quals 0 € són interessos. Cost total: 84 €. Dotze quotes mensuals de 69,50 € (62,50 € de capital i 7 € de comissió fixa mensual). Sistema d'amortització francès.

Per a les targetes Combo, Única, Quiero, Solidarios, Siempre, Tu y Yo: emissor de les targetes i finançament ofert per Bankinter Consumer Finance, EFC, SA, entitat de pagament híbrida amb sistema de salvaguarda consistent en el dipòsit dels fons en un compte a la vista i separat obert a Bankinter, SA, registrada al Banc d'Espanya amb el núm. 8832, amb domicili social en Avda. de Bruselas 12, 28108 Alcobendas (Madrid) i inscrita en el Registre Mercantil de Madrid al tom 22.729, foli 181, full núm. M-259543 i amb CIF núm. A82650672. Per a la resta de targetes, emissor de la targeta i finançament ofert per Bankinter, SA.